За нас

Ние сме електронен магазин, нямаме реален магазин и няма да откриваме подобен. 

 

100 % българска фирма. Собствен склад и наемаме външни подизпълнители и/или дропшипери и/или фулфилмент центрове (складове разположени в цял свят които облужват наши клиенти, пример продаваме в САЩ, както и водолазно оборудване на остров Кюшу (японски) с население двойно колкото България )

Стартирахме преди 10 години и постоянно се учим. 

Поддържаме склад с ок 85 % от най-продаваните ни Топ Стоки, така вие нашите клиенти рядко можете да ни хванете неподготвени и ви радваме с Експресна доставка. По закон сме длъжни да доставим за 30 дни, но кой ще ни чака толкова дълго !? Клиента иска от днес за вчера.  

0878974274 обади ни се всеки ден от 10:00 до 16:00 часа. Поръчай с регистрация или направи бърза поръчка, ако искаш да ти се обадим, за да консултираме или просто не ти е удобно да правиш регистрация.  Връщаме обаждане всеки ден до 22:00 часа

Всичките Ви права са изложени в общите ни условия, тях пък ги написа един Топ адвокат, който се кълне че е Супер, ние като ги четохме останахме с впечатлението, че правата са само за клиентите.

Разгледай-прочети-задължително провери и конкуренцията ни, върни се при нас и купи ако сме ти харесали с нещо.

Знай че имаш 14 дни да върнеш, отвори пратката и разгледай артикула още пред куриера, така както би разгледал във всеки един физически магазин. Ако решиш, че не ти харесва, попълни формуляра за отказ и ни пиши на и/емайла. Плати си куриера обратно до адрес: гр. София офис на Еконт Експрес - Бокар тел 0878974274 и ни върни продукта. Пиши ни един майл на topstoki@gmail.com че си върнал и с номер на товарителницата, за да знаем да потърсим пратката. Рекламация по телефон не се разглежда. 

 

ПРОГРАМА ТЕСТ - харесваш си уред но не си сигурен дали искаш да го купиш, вземи го под наем.

Теста струва 24 лв първоначална такса и по 6 % от стойността на продукта за всеки ден през който е при теб
+ времето за доставка и връщане. Защо тази такса от 24 лв - толкова ни струва договор за наем кредит/ дебит / сторно превод / призчисляване / писане на протоколи - занимавка си е и някой трябва да я свърши. Ако пък решиш стоката да остане при теб таксата за наем отпада, защото вече си заплатил пълната сума за стоката. Гениално нали ?

Дребни подаръци и ваучери за намаление винаги даваме на редовни клиенти.

Ново от 10.06.2019 тестваме безплатна доставка до офис на Еконт(ние я плащаме) за тези от вас които предплатят стоката/е от количката си по банков път (към наша банкова сметка). Стоката не трябва да е едрогабаритна и да не е с тегло над 5 кг.

Още по-ново изберете стоки за над 36 лв, предплатете по банка, за да позлзвате безплатна доставка до офис на Еконт и добавете и 1 от 20 подаръка от категория Добави подарък. 

 

Благодаря Ви че сте наши клиенти.

Заедно правим света едно по-добро място. 

Тук трябваше да напиша велики слова, т. че да ви се харесам, но няма време, защото поръчките ви валят и все някой трябва да ги обработи с любов и старание което изисква време и отговорност. 

Явор Янакиев - управител.