Меню
Количка

AQUAPURE - Озонатор за пречистване на въздух и храни, преносим

AQUAPURE - Озонатор за пречистване на въздух и храни, преносим


наличен от 10.06.2020. 

Защитникът на здравето се нуждае само от няколко минути, за да убие бактериите, да премахне лошите миризми и да подобри качеството на въздуха, като създаде по-добра среда за живеене.

Работи като:
- пречиствател за хладилник;
- пречиствател на въздуха за фруктиера за плодове;
- пречиствател на въздуха за спалня;
- пречиствател на въздуха за шкаф;
- пречиствател на въздуха за шкаф за обувки;
- пречиствател на въздуха за тоалетна / баня;
- пречиствател на въздуха за автомобил;

Поразителни функции:
- Убива бактериите и микробите.
- Отстранява лошите миризми/изпарения.
- Запазва храната прясна за по-дълго време.
- Отстранява пестицидите.
- Отстранява формалдехида.
- Освежава въздуха.
- Премахва праха, пушека, фините прахови частици PM2.5.
- Отстранява полените.
- Повишава енергията.
- Намалява умората.

 

 

 

 

ПРЕДИМСТВА:
Патентован дизайн

Портативен мини-размер
2 начина за електрозахранване: 4 броя батерии АА или адаптер на 220V, с USB кабел

Специално преимущество на дизайна:
Елегантните вентилационни отвори спомагат за образуването на слаб въздушен поток и неговата циркулация от само себе си, без вентилатор.
Елегантната крива подпомага по най-добър начин разпръскването на активния кислород и анионите във въздуха.
Удобен начин за захранване на апарата с енергия: налице са възможност за задвижване с батерии или възможност за външно електрозахранване.

3,5 месеца. Само 0,001 W! Поради извънредно ниското потребление на енергия обикновените батерии издържат 3,5 месеца.

Точният апарат доставя много устойчиво като обем количество активен кислород и отрицателни йони, което няма да намалее дълги години.

Притежаваме 4 сертификата за съответствие:
UL®
Underwriters Laboratories. Американска независима корпорация за сертифициране на изделия по отношение на тяхната безопасност. Основана е през 1894 година, главната ѝ квартира е в Нортбрук, щата Илиноис, САЩ. Централата за Европа се намира в Ной-Изенбург, близо до Франкфурт на Майн, Германия.
CE
Conformité Européene (CE маркировка).
RoHS
Restriction of Hazardous Substances – Ограничаване на употребата на определени опасни вещества в електрическите и електронните продукти съгласно Директива 2002/95/ЕО на Европейския парламент и Съвета от 27.01.2003 г.
EMC
Electromagnetic Compatibility – електромагнитна съвместимост.

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ
Търговска марка AQUAPURE
Наименование на продукта Озонатор за пречистване на въздух и храни
Номер на модела HD-D-03
Метод за пречистване Активен кислород и аниони 

Активен кислород О3
Средно 0,05 ppm с връх
Аниони (отрицателни йони) 2 000 000 бр./cm3
Входящо напрежение 5 V DC
Шум < 36 dB
Батерии 4 батерии АА
Външно електрозахранване 100-240 V AC до 5 V DC нормално или 12-24 V DC до 5 V DC за автомобил
Работна температура 0 ºС ~ 60 ºС
Режим на работа На работни цикли или непрекъснато
Аксесоари USB адаптер, USB кабел, ръководство за употреба
Размери Д х Ш х В 73 х 51 х 122 mm

 

 

Тегло

Нетно тегло: 170 гр.

 

Размери:

122 мм x 73 мм х 39 мм

 

Представяне на търговската марка AQUAPURE

AQUAPURE идва от Щутгарт, Германия, прочутия град на високите технологии.

AQUAPURE съществува от 2002 година. Оттогава ние наблягаме на здравословните продукти, като технологии за плазмени генератори, озонови генератори, йонни генератори.

AQUAPURE

ОЗОННА ТЕХНОЛОГИЯ

 Експресна доставка до офис на Еконт или ваш адрес. Гаранция 2 години. Цените са с ДДС. Издаваме данъчни фактури. Безплатна доставка при покупка над 240 лв. За инфо всеки ден от 10:00 до 20:00 на тел/ viber 0878974274
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.alfashop.bg  до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и изпращане в работен ден. Поръчки подадени след 14:00 часа остават за следващ работен ден. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9:00 до 15:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес на цена за пратка до 1 кг .

econt

  • Безплатна доставка над 200 лв за артикули до 4 кг 
  • До АПС на Еконт 4.50 лв
  • До офис на Еконт 5.10 лв  
  • До Адрес на цени ок 6.30 лв 
  • До малки населени места 7.80 лв 

Към горните цени се добавя 1.2 % наложен платеж, 0.2 % застраховка, 0.18 лв смс известяване и 0.20 лв за цена на плика . Пратките са с преглед и тест. 


Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 5 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на5 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия) alfashop.bg

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Поръчай 24/7/365 с бърза поръчка, поръчка по mail.чат,viber,или с sms на 0878974274

Поръчай удобно с оператор всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите на тел 0878974274.

Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора. Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0878974274.

Всички разговори се записват. Към всяка поръчка обработена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.90 лв.. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 


Пазарувайте продукти от www.alfashop.bg по твой избор за сума по-голяма от 49 лв. 

Харесай партньорската ни facebook страница ( натисни тук ) и добави подарък по твой избор от категория "Добави Подарък" Не важи за категория против вредители и авто мото спорт. 

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 30 дни, стига да не е ползван