Как да поръчам

Здравейте, уважаеми клиенти!

В следващите редове ще опишем методите за поръчка в онлайн магазин www.topstoki.bg с цел улеснение на вас нашите потребители.

topstoki.bg e електронен магазин който работи за вас 24 часа 7 дни в седмицата. Можете да си изберете артикули, да ги добавите в кошницата, след което да направите регистрация или да ползвате профила си в googe/gmail или facebook и да завършите поръчката за по-малко от минута. 

Поръчка на телефон 0878974274 или Бърза поръчка

Обадете ни се от 08:00 до 16:00 часа всеки ден от Понеделник до Събота на тел 0878974274 или за поръчка без регистрация използвайте "БЪРЗА ПОРЪЧКА" (Без формалности). Попълнете телефонен номер за контакт в полето "Моля, въведете телефон", съгласете се с нашите общи условия и условия за поверителност, след което натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ". Наш оператор ще се свърже с Вас не-по рано от 09:00 сутрин и не по-късно от 22:00 часа за потвърждение на поръчкта по телефон или в писмен вид ако имате Viber. Цената на услугата "бърза поръчка" и регистрация от оператор е 2.90 лв. При последващо връщане на стока в рамките на 14 дни (право на отказ), тази сума не се възстановява. 

Работно време на магазина 24/7/365:

Поръчка чрез формата за регистрация в онлайн магазин topstoki.bg

 • За целта е необхдомо да добавите един или няколко избрани от вас продукта в потребителската си количка чрез бутона "КУПИ".
 • Когато влезете в потребителската си количка (горе в дясно на екрана) натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ"
 • Следващата стъпка е "Вход"  или вход с бутона за Facebook или за gmail/google

- Ако имате регистрация - натиснете бутона "Вход" и въведете вашия Имейл адрес и Парола
- Ако нямате регистрация - натиснете бутона  "Създаване на профил" и попълнете всички задължителни полета, тъй като те са необхдоми за доставката на вашата поръчка.

 • Натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ"
 • Запознайте се с Общите условия 
 • Натиснете бутона "ПРОДЪЛЖИ"
 • Следвщата стъпка е е избор на доставка. Доставките в нашия онлайн магазин се извършват от куриерска фирма Еконт Екпрес или друг посочен куриер
 • Доставка до Адрес с Еконт
 • Доставка до офис на Еконт
 • Остава да натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ"
 • При поръчка с регистрация няма никакви допълнителни такси, като при поръчка на стойност над 199 лв, за стоки до 5 кг доставката е за наша сметка до офис на Еконт

С това вашата поръчка е завършена. 

Ще получите съобщение по електронната поща, което потвърждава поръчката ви и съдържа данни за достъп до сайта, така че в бъдеще да можете да пазарувате по-лесно, да разглеждате историята на поръчките си или да променяте съществуваща поръчка, и други.

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, които в момента на заявяване на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени в "Доставка", които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефона, пред служител на topstoki.bg

Натискането на бутона "поръчай" е равносилно на съгласие с общите ни условия и подписване на договор за покупко-продажба

Ще доставим поръчаните от вас продукти във възможно най-кратък срок. Ако имате въпроси за поръчката, свържете се с нас на topstoki@gmail.com или се обадете на 0878974274 в работно време.