Меню
Количка

CATWATCH ултразвуков уред прогонващ котки за 125 кв м

CATWatch е водещ продукт в своята категория за Великобритания.  

Произведен е във Великобритания и е единствения уред преминал успешно двугодишно научно проучване, проведено от от Кралското дружество за защита на птиците на Великобритания (RSPB - Royal Society for the Protection of Birds), за да се определи неговия възпиращ ефект върху котките в градини и дворове. Положителните резултатите са публикувани във Applied Animal Behaviour Science Journal.

Заключението от изследването е, че CATWatch намалява проникванията в градините на котките. Колкото по-дълго устройството е на едно мястото, толкова е по-ефективно.
CATWatch, е създаден да издържа на всякакви атмосферни условия, докано е, че работи и е тестван и одобрен от RSPB.
На пазара е от 1993 г. и не случайно си е извоювал водещо място.

 Използва датчик за движение и топлина. Работи с 1 бр. 9 V висококачествена алкална батерия.

Инсталиране на устройството: направете малка дупка в земята и поставете в нея устройството със стойката. Предварително поставете висококачествена алкална батерия 9 Vи включете уреда, ще светне сензор в червено. Когато сензорът засече движение и топлина той излъчва писклив звук, които е неприятен за повечето котки (но не се чува от хората). Честотите на излъчване са специфични за слуховия диапазон на котките, по този начин Catwatch не притеснява други животни обитаващи градината Ви, като  например,таралежи, птици, риби.

Максималния ефект се постига до четири седмици след активирането на уреда, това важи най-вече ако уреда е поставен в отдавна установена територия на котките. Някои котки първоначално ще приемат устройството като предизвикателство и това може да отнеме няколко седмици, за да ги откаже да посещават градината Ви.

Размери: Основно тяло 14.5 см височина, поставка (заострен кол) 16.6 см. Пасивният инфрачервен сензор засича движенията и топлината на тялото на котките - така че няма място където да му се скрият. Микрочип активира сигнал, когато котка навлезе в защитената територия - и се изключва като напусне територията. Висококачествен високоговорител излъчва серия от модулирани ултразвукови честоти за 5-8 секунди в диапазона 20-24 kHz– прогонват котките.

За включване/изключване: Превкючете червена LED светлина. За стабилно позициониране се използва заострения кол, който е поставен отдолу на устройството. Мрежово или захранван с батерии: изисква или мрежов адаптер на 12 волта (предлага се отделно) или висококачествена 9-волтова алкална батерия (не е включена) производителя препоръчва Duracell. Усреднения живот на батерията е около 2 -3 месеца, в зависимост колко пъти се е задействало устроството.

CATWatch постепенно намалява проникванията на котките в рамките на вашата градина. Това устройство е с доказано намаляване на присъствието на котките в градини и възпиращото му действие се увеличава с времето. Казано по-просто, CATWatch всъщност обучава котките да стоят настрана от вашата градина. CATWatch прави това чрез излъчване на уникална ултразвукова аларма, предизвикана от движението и топлината на тялото на котката, веднага след като тя влизе в защитената зона. Ултразвука е недоловим за хората.

Серията от CATWatch ултразвукови честоти са извън обхвата на човешкия слух, така че можете да се насладите на вашата градина в пълна тишина и спокойствие. CATWatch защитава площ до 125 кв.м.

Работи при всякакви метеорологични условия. CATWatch е проектиран да работи безпроблемно през цялата година и при всякакви метеорологични условия от -30° C до +60° C.

Внимание! Не насочвайте устройството към нечие ухо. Не упражнявайте натиск срещу лещата.

Забележка: Някои бели котки, по-възрастни котки и екзотични породи, по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите на котките ще варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне пред него! Първата котка е плашлива; втората е котка, защитаваща своята територия и опитваща се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: двете котки ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

Технически характеристики:
Датчик за движение обхват: 12 метра при 100-градусов ъгъл, разположен фронтално пред уреда.
Защитена площ: 125 кв. м.
Живот на батерията: 2-3 месеца в зависимост от брой активации. (Производителя препоръчва батерии DURACELL) Червена LED светлина активна при включено устройство или изхабена батерия.
Изходна честота = силен ултразвук 20-24 kHz.
Единица време, когато се активира = 5 до 8 секунди.
Устойчив на всякакви атмосферни условия.
Не трябва да бъде потопен. IP34.
Включен кол за монтиране на нивото на земята.
Тегло с опаковката: 220 гр.

Изпрозва датчик за движение и топлина.
Работи с 1 бр. 9 V висококачествена алкална батерия.

Може да работи и с адаптер: 
Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V
Защитава 125 кв. м. площ.
Произведено във Великобритания.
Гаранция 24 месеца.Експресна доставка до офис на Еконт или ваш адрес. Гаранция 2 години. Цените са с ДДС. Издаваме данъчни фактури. Безплатна доставка при покупка над 240 лв. За инфо всеки ден от 10:00 до 20:00 на тел/ viber 0878974274
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.alfashop.bg  до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и изпращане в работен ден. Поръчки подадени след 14:00 часа остават за следващ работен ден. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9:00 до 15:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес на цена за пратка до 1 кг .

econt

  • Безплатна доставка над 200 лв за артикули до 4 кг 
  • До АПС на Еконт 4.50 лв
  • До офис на Еконт 5.10 лв  
  • До Адрес на цени ок 6.30 лв 
  • До малки населени места 7.80 лв 

Към горните цени се добавя 1.2 % наложен платеж, 0.2 % застраховка, 0.18 лв смс известяване и 0.20 лв за цена на плика . Пратките са с преглед и тест. 


Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 5 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на5 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия) alfashop.bg

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Поръчай 24/7/365 с бърза поръчка, поръчка по mail.чат,viber,или с sms на 0878974274

Поръчай удобно с оператор всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите на тел 0878974274.

Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора. Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0878974274.

Всички разговори се записват. Към всяка поръчка обработена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.90 лв.. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 


Пазарувайте продукти от www.alfashop.bg по твой избор за сума по-голяма от 49 лв. 

Харесай партньорската ни facebook страница ( натисни тук ) и добави подарък по твой избор от категория "Добави Подарък" Не важи за категория против вредители и авто мото спорт. 

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 30 дни, стига да не е ползван