Меню
Количка

ПРАЗНИЧНИ ПРОДУКТИ

Марка: As seen on TV Модел: BAD166
Вертикален грил за яйца Вертикалния грил за яйца е лесен за употреба уред с уникален дизайн. За да приготвите съвършенните яйца бързо и лесно . Той използва вертикална технология за готвене, която комбинира цилиндрична незалепваща повърхност за готвене и революционен нагревателен елемент. С негов..
64.79лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD138
Компактно кухненско ренде Nicer Dicer Quick Мечтаното удобство в кухнята вече е факт, благодарение на компактното кухненско ренде Nicer Dicer Quick. Наследете се на качествено нарязани продукти в различни размери и форми, използвайки само едно практично ренде, която съчетава 5 в 1.Рендето Nicer Dic..
54.58лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD152
Кутии за хладилник Никой не обича да изхвърля хранителни продукти.А дори и в хладилника, продуктите могат да загубят вкусовите си качества. Това няма да се случи ако бъдат поставени в подходящи пластмасови кутии. Така няма да се смесват миризмите и да се развалят вкусовите качества на храната.За то..
15.36лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD133
Мини миксер за напитки Време е да ви представим една практична, удобна и страхотна вещ, която ще ви улесни максимално. Представяме ви портативния мини миксер за напитки. С негова помощ може да забъркате всичко, което си пожелаете – бързо, лесно и удобно, където и да се намирате. Практичният мини ми..
9.10лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD169
Резачка за варени яйца и картофиВИНАГИ ПЕРФЕКТНО НАРЯЗАНИ! Омръзна ли ви да режете яйца и картофи с обикновени острилки и резенчетата никога да не изглеждат идеално както на вас ви се иска? Вече няма да ви се налага да се справяте с този досаден проблем, защото имаме решение за него. Представяме ви..
10.16лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD167
Силиконова форма за варене на яйца Искате да се превърнете в истински кулинарски експерти без усилия и да приготвяте варените яйца по интересен, надежден и запомнящ за начин? Значи силиконовата форма за варено яйце е идеалното попадение за вас! С нейна помощ, вие ще може да варите яйцата бързо, лес..
8.32лв
Марка: As seen on TV Модел: BAB131
Уред за чупене на яйца и отделяне на белтъци от жълтъци Определено чупенето на яѝца не е от най - приятните занимания. Трябва да внимавате да не изтече яйцето и да изцапате, а също и да не попаднат черупки в него и наоколо.с уреда, който Ви представяме тук вече няма да имате такива притеснения. &..
14.09лв
Форми за палачинки и яйца Форми за палачинки и яйца
П Р Е Д К У П И
Марка: As seen on TV Модел: BAC5
Форми за палачинки и яйца Тези Форми за палачинки и яйца са изработени от силикон и са не залепващи. Те са със седем кръга, в които могат да се изсипват Продуктите. Подходящи са за палачинки, яйца, кексчета, мини омлети и др. С тях ще приготвите всичко в перфектни кръгли форми. С тези форми з..
15.35лв
Яйцеварка за 14 яйца Яйцеварка за 14 яйца
П Р Е Д К У П И
Марка: As seen on TV Модел: BAD168
Яйцеварка за 14 яйца Бързо ,лесно и здравословно приготвяне на любимите Ви яйца за перфектна семейна закуска. Рохки, средно ,твърдо сварени,- приготвянето на яйца никога не е било толкова лесно. Яйцеварката за 14 яйца е чудесен подарък за Вас и Вашето семейство. Приготвяйте до 14 броя яйца навед..
32.54лв
Яйцеварка за 7 яйца Яйцеварка за 7 яйца
П Р Е Д К У П И
Марка: As seen on TV Модел: BAD171
Яйцеварка за 7 яйца За да приготвяте любимите си варени яйца вече има перфектен кухненски помощник . С Dash Rapid Egg Cooker приготвяте рохки ,средно или твърдо сварени яйца само с натискането на един бутон. Забравете за времето за чакане, опасността от спукване и счупване на яйцата.Сега можете да..
28.83лв
Star master звездна лампа планетариум Star master звездна лампа планетариум
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ -42 %
Марка: As seen on TV Модел: S026
лампата Star Master създава ефектно и цветно наподобяване на нощно небе посредством 1 крушка и 3 лампички (LED диода), които можете да активирате поединично или заедно за постигане на максимален ефект : различни цветове - ярко червено, ярко зелено с натискане на LED бутон, мек кехлибар - звезди с на..
14.00лв 24.00лв
Star master звездна лампа планетариум с въртене Star master звездна лампа планетариум с въртене
-50 %
Марка: As seen on TV Модел: S026.1
лампата Star Master създава ефектно и цветно наподобяване на нощно небе посредством 1 крушка и 3 лампички (LED диода), които можете да активирате поединично или заедно за постигане на максимален ефект : различни цветове - ярко червено, ярко зелено с натискане на LED бутон, мек кехлибар - звезди с на..
24.00лв 48.00лв
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)