Меню
Количка

ЕКО ПРОДУКТИ

ЕКО ПРОДУКТИ

Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP94-10
Rettil Raus гранули прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги - 1000 млRettil Raus са гранули, съдържащи ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Естествени есенции, с които гранулите са импрегнирани, са особе..
31.34лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP69-10
Rettil Raus гранули прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги - 4000 млRettil Raus са гранули, съдържащи ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Естествени есенции с които гранулите са импрегнирани, са особен..
96.68лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP68-10
Rettil Raus спрей прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги - 750 мл.Rettil Raus спрей съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Естествени есенции в спрея, са особено нежелани за влечугите, те им ..
31.46лв
Марка: Top Pest Модел: AVSTOP-370-10
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен апарат "SLIMLINE 4000" (електронна котка) за мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци за 370 кв. м.Произход: Ирландия с адаптер за български контактПРИНЦИП НА РАБОТА: Уредът комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по-ефективно дейс..
107.57лв
Марка: Top Pest Модел: AVSTOP-93-3-10
Ултразвуков електронен апарат "SLIMLINE 1000" 3 броя в комплект -  всеки ефективен за едно помещение  или площ ок  20  кв.м. ако няма преградни стениПроизход Ирландия с преходници за български контакт.  срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и..
90.39лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP05-10
Водоустойчив гел отблъскващ кучета и котки - 750 мл Готов за употреба.Водоустойчивия гел отблъсква домашни, бездомните кучета и котки от местата, които искате да защитите.Гела е под формата на оцветено желе, ароматизирано с етерични масла.Много дълготраен за предпазване на вази, саксии, цв..
23.96лв
Марка: Bird Free Ltd - Англия Модел: AV785-10
Гел за прогонване на нежелани птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gelГелът против птици Bird free optical gel е уникален продукт за контрол на всички видове птици като прави защитените с него места непривлекателни за гнездене и обитание от птици. Начин на употреба: 1. Почистете до..
58.02лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP46-10
Гранулат отблъскващ голи и градински охлюви - 1000 млПродуктъте готов за употреба.Действа, създавайки неприятни условия за охлювите. Гранулите от хидратиран магнезиев слоест силикат създават естествена бариера пречеща преминаването на охлювите.Продукта действа прогонващо на охлювите, без да ги..
19.24лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP47-10
Гранулат отблъскващ голи и градински охлюви - 4000 млПродуктът е готов за употреба.Действа, създавайки неприятни условия за охлювите. Гранулите от хидратиран магнезиев слоест силикат създават естествена бариера пречеща преминаването на охлювите.Продукът действа прогонващо на охлювите, без да г..
48.28лв
Марка: Silvandersson Sweden AB, Швеция Модел: AV6541-10
КАПАН С НЕЗАСЪХВАЩО ЛЕПИЛО ЗА МОНИТОРИНГ НА ДРЕШЕН МОЛЕЦ - 1 бр.Капана е покрит със силно лепило и съдържа атрактант, които привлича молци в капана, където те попадат в лепилото и умират. Това сериозно намалява възможностите за размножаване на молците и намалява като цяло броя им. Дори когато на п..
4.24лв
Марка: Silvandersson Sweden AB, Швеция Модел: AV6540-10
КАПАН С НЕЗАСЪХВАЩО ЛЕПИЛО ЗА МОНИТОРИНГ НА МОЛЦИ ПО ХРАНИТЕ - 1 бр.Капана е покрит със силно лепило и съдържа атрактант, които привлича молци в капана, където те попадат в лепилото и умират. Това сериозно намалява възможностите за размножаване на молците и намалява като цяло броя им. Дори когат..
4.11лв
Марка: GARDIGO Германия Модел: AV62323-10
Gardigo Pest Repeller Plus е електронен уред, който използва ултразвукови вълни и електромагнитни импулси за прогонване на мишки, плъхове и пълзящи насекоми – включително мравки и хлебарки.Апаратът комбинира действието на ултразвуковите вълни, които се разпространяват в помещението, в което е вклю..
46.59лв
Марка: Top Pest Модел: AVSTOP-232-10
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен електронен апарат "SLIMLINE 2500" - ефективен за площ без прегради до  232 кв.м. срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др. ПРИНЦИП НА РАБОТА:Уредът комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по..
72.48лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP71-10
Обезмерисител, елиминира миризми от кучета, котки и др. домашни любимциГотов за употреба.Приложим е за всички повърхности, замърсени с урина: тротоари, стени, външни врати, отпадъци, кучкарници, клетки, градини, алей, пътеки, врати, коридори и др.Обикновено кучетата и коткита са склонни да зам..
23.72лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP72-10
Обезмерисител-концентрат, елиминира миризми от кучета, котки и др. домашни любимци. Приложим е за всички повърхности, замърсени с урина: тротоари, стени, външни врати, отпадъци, кучкарници, клетки, градини, алей, пътеки, врати, коридори и др. Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с ..
45.86лв
Марка: Top Pest Модел: AV600941-10
Приложение: за отблъскване на ГЪЛЪБИ, ВРАБЧЕТА, СКОРЦИ, КЪЛВАЧИ, ВРАНИ, КОСОВЕ, ГЪСКИ, ЧАЙКИ и др. Размер на балона: 40 см. в диаметър Материал: Винил и холограмно алуминиево фолиоПрепоръчва се за открити външни площи, като например:- Домове, градини, веранди, вътрешни дворове; - Земеделс..
15.72лв
Марка: Silvandersson Sweden AB, Швеция Модел: AV150410-10
Подземен уред, работещ с батерии, за 1500 кв. м. e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механи..
56.85лв
Марка: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Модел: AV3098-10
Ултразвуков електронен апарат за прогонване на вредни птици с 8 говорителя (ефективен за площ с диаметър около 30 м.).:ЛЯСТОВИЦИ ЧАЙКИ ГЛАРУСИ КЪЛВАЧИ - на настройка за големи птицигризачи Най-естественият, ефективен, безвреден за околната среда начин за прогонване на птици! Не влияе върху гъл..
173.03лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3010-10
Многохващащият капан има за цел да улови и задържи до 4 мишки едновременно, без да им навреди.На входа има клапан, който се задейства след влизането на мишката и не й позволява да излезе, което позволява на повече мишки да влязат и да се хванат.- Входния тунел служи за привличане на мишки, за да..
16.94лв
Марка: Англия Модел: AVК-3011-10
В борба с вредителите металния многохващаш капан произведен от висококачествена галванизирана стомана е идеален за улов и побира до 10 мишки в едновременно.Капана е незаменим помощник на професионалистите с борба с вредителите.За контрол в зони, където не могат да използват отрови или конвенцион..
22.99лв
Марка: Европейски съюз Модел: AVK5-10
Шиповете са напълно безопасни за птици!Шипове против птици пет редови, за защита на повърхности на приблизително 22 cm.Решава проблема с ГЪЛЪБИТЕ.Технически спецификации:Брой на редовете стоманени шипове: 5Защитена ширина: до 22 cmШирина на основата: 2 сантиметраВисочина на шиповете: 1..
6.05лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AV3029-10
Шиповете са напълно безопасни за котки!Шиповете, отблъскващи нежелани котки, са идеални за огради и стени, парапети, тераси и др. По този начин защитавате Вашата собственост от преносители на бълхи и други болести.Шиповете са предназначени да причиняват дискомфорт, но без това да доведе до нар..
6.90лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)