Меню
Количка

ПРОТИВ НАСЕКОМИ,ХЛЕБАРКИ

Марка: Innovagoods Модел: S107
Led Home Pest Repeller - уред  предпочитан от нашите клиенти, заради доброто качество на вложената техника от премиум производител Innovagoods.  Опитайте сега с един уред като го местите всяка седмица от една в друга стая или ако можете да си позволите купете най добре 2 уреда (правим..
29.90лв 42.00лв
Марка: Top Pest Модел: ZD000973
Pest Reject Bug Shield - ново уред за цялостна защита от насекомиНово поколение система за отблъскване на насекоми и гризачи!Предпазващ ултразвуков щит, действащ на открито! Без повече досадни насекоми! С уреда против насекоми и гризачи Perst Reject Bug Shield можете да се насладите н..
78.00лв
Марка: Top Pest Модел: S102
Нашата нова програма "Купи сигурно"В TopStoki.bg пазарувате спокойно с 150 % Гаранция за най-ниска цена. Ако откриете по-ниска цена - посочете го в коментар към поръчката си. Ще добавим подарък. Купете 2 или повече устройства и разположете по диагонал на охраняваното помещениеКакво предста..
28.00лв 36.00лв
Марка: Top Pest Модел: S101
RiddeX  Pest Repeller Бюджетен електронен уред за прогонване на гризачи и хлебарки Купете 2 или повече устройства и разположете по диагонал на охраняваното помещениеTopStoki.bg ви гарантира най-ниската цена. Ако видите другаде по-евтина от легален търговец, ще продадем на същата по-ниска и..
16.00лв 24.00лв
Марка: Top Pest Модел: S103
Riddex QUAD ново поколение уред против вредители до 20 кв.мПротив хлебарки, комари, мишки и плъхове с двойна технология която променя излъчваната честота против привикване. TopStoki.bg ви гарантира най-ниската цена. Ако видите другаде по-евтина от легален търговец, имате я + подарък. ..
36.00лв 48.00лв
ЛЕПКАВ КАПАН ЗА гризачи, насекоми и дребни влечуги 4 броя ЛЕПКАВ КАПАН ЗА гризачи, насекоми и дребни влечуги 4 броя
--150 %
Марка: Top Pest Модел: S3001
Лепкав капан за мишки - Безспорно един от най-известните и най-успешният капан за мишки е този лепкав капан за мишки.Незасъхващото лепило не позволява на мишките и плъховете да се измъкнат от капана. Той ще Ви помогне да се отървете от гризачите! Лепкавият капан  е на принципа на залепването, к..
15.00лв 5.99лв
Марка: Innovagoods Модел: S106
 Pest eProtect mini - уред за предпазване от домашните вредители : хлебарки, мравки, паяци, мишки и други насекоми. Електронното устройството за защита работи с ултразвукова технология с честота 20kНz – 65kНz, напълно безвредно за хора и домашни любимци. Ултразвуковият пест рипел..
29.90лв 48.24лв
Марка: As seen on TV Модел: S102-4
Ultrasonic pest repeller 4 броя за пълен контрол.Уреди за Еко борба с вредителите.  Поставете всеки един от 4-те уреда в отделна стая.  Нашият Ултразвуков репелер за вредители е модернизираната версия, която прилага най-добрата ултразвукова технология за отблъскване на бъгове, мишки, ..
48.00лв 64.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)