Меню
Количка

СУШИЛНИЦИ И ЗАКАЧАЛКИ

Марка: TopStoki Модел: BAE22
Електрическа сушилня за 2 чифта обувки Eлектрическа сушилня за 4 броя обувки. Сушенето на Вашите обувки никога не е било толкова лесно. Мокри след дъждовен ден или след пране и напълно сухи и чисти само за няколко часа. Това вече е напълно възможно. Сушилнята за 4 броя обувки изсушава Вашите мо..
107.10лв
Марка: TopStoki Модел: BAE21
Eлектрическа сушилня за 8 броя обувки. Кой обича дъждовното време , мокрите и трудно съхнещи обувки след това? Кой не иска да изпере любимите си кецове вечерта и на сутринта да ги обуете отново – чисти ,сухи и приятно освежени? Вече има чудесен начин да постигате това. Електрическата сушилн..
119.00лв
Марка: TopStoki Модел: BAE25
Електрически сушилник за хавлииОсигурете на Вашето семейство топли и сухи кърпи винаги и по всяко време. Изсушете кърпата си след плаж или си осигурете суха и топла хавлия , след като излезете от душа. Електрическата сушилня за кърпи е подходяща за бани, кухни и обслужващи помещения. Водоусто..
99.94лв
Марка: TopStoki Модел: BAE24
                                                  ..
127.50лв
Марка: TopStoki Модел: BAD194
Преносима сушилня за дрехи тип Закачалка Искате да сушите прането си бързо, лесно и ефективно без излишна влага и мухъл, които могат да се образуват, ако дрехите стоят мокри прекалено дълго? Имаме идеалното решение за вас! Представяме ви преносимата сушилня за дрехи тип закачалка! Тя е толкова прак..
63.33лв
Марка: TopStoki Модел: BAD196
Сгъваема сушилня за дрехиЕкспресна доставка до офис на Еконт или ваш адрес. Гаранция 2 години. Цените са с ДДС. Издаваме данъчни фактури. Безплатна доставка при покупка над 240 лв. За инфо всеки ден от 10:00 до 20:00 на тел/ viber 0878974274..
107.81лв
Марка: TopStoki Модел: BAC133
Сушилник за чорапи и бельо Всяка добра домакиня се е сблъсквала с проблема при прането на дрехите. От една страна са обемните дрехи като тениски, блузи, панталони, дънки, якета и подобни, които лесно можете да закачите на простора или да врътнете в сушилнята и готово – те са сухи и готови за облича..
9.35лв
Марка: TopStoki Модел: BAE23
Удобен електрически сушилник за дрехи Електрическа сушилня за дрехи Сложете край на чакането! Вече можете да имате сухи дрехи бързо и лесно дори през студените, дъждовни и влажни дни.Електрическа сушилня за дрехи е Вашият практичен помощник ,идеален за зимният сезон. А през останалото време може..
112.20лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)