Меню
Количка

Електронен ултразвуков и електромагнитен уред за прогонване КОМАРИ за 200 кв.м. с LED светлина

ZANZA SONIC е излъчвател на ултразвукови вълни, който благодарение на модулираното излъчване на ултразвукови и електромагнитни вълни причинява безпокойство у летящите и пълзящи насекоми, вследствие на което ги принуждава да напуснат защитената зона. ZANZA SONIC може да бъде използван във всяка домашна среда, тъй като не съдържа никакви химически вещества, така че е подходящ за дезинсекция на мазета, гаражи, домове, тавански помещения, складове за хранителни стоки, офиси и др. Уредът покрива площ до 200 квадратни метра. ZANZA SONIC е безвреден за хора и домашни любимци.

В допълнение, той не влияе върху електрическото или електронното оборудване. Благодарение на обстоятелството, че е прозрачен, и на излъчваната LED светлина, уредът функционира също така като приятна и удобна нощна лампа, която се включва при залез слънце и се изключва при дневна светлина. ZANZA SONIC е дълготраен и потребява малко енергия, като е напълно безопасен за хора и домашни любимци, защото не използва химически/вредни вещества. На открити места, без препятствия или звукопоглъщащи материали, ZANZA SONIC е ефикасен на площ до 200 квадратни метра. В обзаведени помещения, или при наличието на препятствия (напр. мебели, завеси и т.н.), неговата ефективност се редуцира до 50 кв.м. За оптимално покритие се препоръчва използването на един уред във всяко помещение или закрита зона. Когато започнете да използвате уреда е нормално да отбележите повишена активност на насекоми, тъй като насекомите са силно обезпокоени от него. Скоро те ще напуснат зоната, покрита от действието на уреда.

УКАЗАНИЯ
1. Включете ZANZA SONIC в електрически контакт в помещението, или в зоната за дезинсекция.
2. След няколко секунди ще се включи LED показвайки, че уредът работи.
3. Оставете го в продължение на 24 часа, докато зоната бъде изчистена от насекоми; препоръчва се да оставите уреда включен, за да предотвратите бъдещо нахлуване.
4. Не разполагайте уреда зад завеси, мебели или друг инвентар, тъй като това ще снижи неговата ефикасност. Не го покривайте с никакъв предмет или лист.
Night time LED light - LED светлина за нощно време
Nightlight sensor - Сензор за нощна светлина
Operation LED - Функционална LED светлина
Ultrasounds - Ултразвук

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Апаратът не трябва да се използва от хора (в това число деца) с намалени физически, сетивни или умствени способности, или без опит и познания, освен ако те не са наглеждани, или се използва със съдействието на лице, отговарящо за тяхната безопасност, снабдено с инструкциите как да използва устройството. Децата трябва да бъдат наглеждани, за да се уверите, че те не си играят с апарата. Не използвайте устройството за цели, различни от неговото предназначение. Пазете го извън достъпа на деца. НЕ отваряйте и НЕ модифицирайте апарата. ZANZA SONICе предназначен изключително за приложение на закрито и във всички случаи трябва да бъде защитен от атмосферното влияние, както и от случаен контакт с вода. ZANZA SONIC е електроуред и следователно трябва да бъде използван с необходимите предпазни мерки. Не отваряйте и не разглобявайте уреда. Не манипулирайте с уреда, докато той е включен. Преди преместване или манипулация го изключете от контакта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НАZANZA SONIC (АРТИКУЛ ZAN05/ UP- 11G)

Консумирана мощност: 3 W (с вътрешна лампа изключена) - 5 W (с вътрешна лампа включена)
Електрозахранване (електрозахранващо устройство): 230 V/ 50 Hz

Честота на ултразвука: от 20000 Hz до 25000 Hz, постоянно променяща се.
Сила на ултразвука: 110 децибелаЕкспресна доставка до офис на Еконт или ваш адрес. Гаранция 2 години. Цените са с ДДС. Издаваме данъчни фактури. Безплатна доставка при покупка над 240 лв. За инфо всеки ден от 10:00 до 20:00 на тел/ viber 0878974274
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.alfashop.bg  до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и изпращане в работен ден. Поръчки подадени след 14:00 часа остават за следващ работен ден. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9:00 до 15:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес на цена за пратка до 1 кг .

econt

  • Безплатна доставка над 200 лв за артикули до 4 кг 
  • До АПС на Еконт 4.50 лв
  • До офис на Еконт 5.10 лв  
  • До Адрес на цени ок 6.30 лв 
  • До малки населени места 7.80 лв 

Към горните цени се добавя 1.2 % наложен платеж, 0.2 % застраховка, 0.18 лв смс известяване и 0.20 лв за цена на плика . Пратките са с преглед и тест. 


Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 5 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на5 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия) alfashop.bg

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Поръчай 24/7/365 с бърза поръчка, поръчка по mail.чат,viber,или с sms на 0878974274

Поръчай удобно с оператор всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите на тел 0878974274.

Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора. Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0878974274.

Всички разговори се записват. Към всяка поръчка обработена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.90 лв.. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 


Пазарувайте продукти от www.alfashop.bg по твой избор за сума по-голяма от 49 лв. 

Харесай партньорската ни facebook страница ( натисни тук ) и добави подарък по твой избор от категория "Добави Подарък" Не важи за категория против вредители и авто мото спорт. 

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 30 дни, стига да не е ползван