Меню
Количка

РАЗПРОДАЖБА

РАЗПРОДАЖБА НА ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ 

Вибриращ колан за отслабване Вибриращ колан за отслабване
-33 %
Марка: As seen on TV Модел: BAA82.1
 Вибриращ колан за отслабване , който вибрира и по този начин подобрява кръвообращението, разбива мастните клетки и премахва целулита, стяга мускулите, тонизира кожата и стопява килограмите. Този Вибриращ колан за отслабване е изключително лесен за употреба.Подходящ за всяка област на тялото:се..
64.00лв 96.00лв
Органайзер за закачалки Органайзер за закачалки
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ -33 %
Марка: As seen on TV Модел: G027
Закачалки Triples Closet Space - 8 брояСмятате, че намирането на достатъчно место в гардероба е мисия невъзможна? С Triple Closer Space ще решите този проблем веднъж завинаги. Сложете край на препълнените дрешници и намачканите дрехи.Triple Closer Space е държач за закачалки, който по..
12.00лв 18.00лв
Марка: As seen on TV Модел: BAA198
Плазмена лампа    Плазмена лампа Тук Ви представяме една плазмена лампа, предизвикваща възхитителни емоции и възгласи. Това е така, защото тя е плазмена – пълна е с различни газове под ниско налягане и се активира от променливо електричество с голяма честота и високо нап..
39.00лв
Плазмена лампа идея за подарък Плазмена лампа идея за подарък
П Р Е Д К У П И
Марка: As seen on TV Модел: BAA198
Плазмена лампа    Плазмена лампа Тук Ви представяме една плазмена лампа, предизвикваща възхитителни емоции и възгласи. Това е така, защото тя е плазмена – пълна е с различни газове под ниско налягане и се активира от променливо електричество с голяма честота и високо нап..
34.95лв
Марка: As seen on TV Модел: BAB52.1
Преносимо кошче за кухня: Продуктът, който Ви представяме тук е изключително полезен и практичен – преносимо кошче за кухня. Това кошче за кухня е много просто и обикновено наглед, но ще Ви свърши идеална работа в кухнята.Представлява 2 пластмасови правоъгълници, които влизат един в друг и ..
9.90лв
3D УВЕЛИЧИТЕЛ за смартфон 3D УВЕЛИЧИТЕЛ за смартфон
-25 %
Марка: As seen on TV Модел: L1087
Увеличителят за екрана на мобилен телефон е интересна новост, предназначена да увеличи изображението на екрана от мобилния телефон 2-4 пъти, използвайки модерна оптична технология. Тази технология позволява абсолютно, без вреди за зрението, да се увеличи изображението с по-удобни за гледане размери...
36.00лв 48.00лв
Auto Seat Органайзер за седалка за автомобил
-25 %
Марка: As seen on TV Модел: G021
Сложете край на безпорядъка в автомобила!Органайзерът Auto Seat Organizer е предназначен за задната част на предните седалки на автомобила. С органайзера Auto Seat Organizer пътуването е практично и удобно! В органайзера има отделение за бутилка и шест джоба с различни размери за най-разнообразни пр..
18.00лв 24.00лв
Barelifts Перфектен бюст с лепенки за повдигане Barelifts Перфектен бюст с лепенки за повдигане
-50 %
Марка: As seen on TV Модел: G304
Залепи сама по-добре от уондър-бра! Въпреки огромното Ви желание да сте с най-изящните и най-добре оформените гърди, не пръскайте пари за скъпи повдигащи сутиени. Летните дрешки с тънки презрамки, голи рамене и гърбове са на пътя Ви."Невидимите" сутиени се виждат от всички, знаете го. Много по-..
9.00лв 18.00лв
BTall Повдигащи стелки порасни с 1,2,3,4 или дори с 5 см BTall Повдигащи стелки порасни с 1,2,3,4 или дори с 5 см
-49 %
Марка: As seen on TV Модел: V30
Ако ви е омръзнало да сте ниски и искате да сте малко по-високи, можете да се справите лесно. Революционната система от стелки B Tall позволява да увеличите ръста си веднага с до 5 см. Стелките B Tall са толкова дискретни, че никой няма да знае, че ги носите. И са толкова лесни за употреба – просто ..
19.90лв 39.00лв
Catch Caddy Органайзер за автомобил Catch Caddy Органайзер за автомобил
-25 %
Марка: As seen on TV Модел: G029
Вечно търсите дреболиите в колата - ключове, запалки и цигари, телефони и на всеки завой падат под седалките и се търкалят по пода на автомобила. Край на този безпорядък с новия практичен органайзер Catch Caddy! Основната идея на този практичен аксесоар е да улови дребните предмети преди д..
9.00лв 12.00лв
Easy Twist Универсална отварачка за винтови капачки Easy Twist Универсална отварачка за винтови капачки
-22 %
Марка: JS1000 Модел: J1001DR
Отваряйте стъклени бутилки и буркани лесно и приятно с новата универсална отварачка. Подходяща за различни размери капачки на винт.Лесно отваря шишета, стъклени буркани - един уред с много приложения.Ергономична дръжка и иновативен дизайн. Гумирана вътрешна част, която спомага за здравото захващане ..
14.00лв 18.00лв
Fix it Pro край на драскотините по автомобила, лично тествано
-36 %
Марка: As seen on TV Модел: G031
Лично тествано, работи !!! Fix It Pro е уникален продукт за премахване на повърхностни драскотини от боята на автомобил, мотоциклет или машина 5 мл !Fix It Pro осигурява запълване на драскотината, чрез създаване на постоянна връзка с боята на колата. Всичко, което трябва да направите, е да прекара "..
9.00лв 14.00лв
Показва 1 до 12 от 87 (8 страници)