Меню
Количка

НЕМСКИ КОЛЕДНИ ЕЛХИ АЛПИНА

Повече от 17 години Alpina произвежда коледни елхи с голяма грижа и страст!

  

Благодарение на високото качество и професионално обслужване, продуктите са известни в цяла Европа. С годините компанията непрекъснато се развива и предлага на клиентите най-новите модели на коледни елхи, които се характеризират с красиви, естествени цветове и оригинален стил.

  

Големият машинен парк, позволява бързо и надеждно производство. Всяка година се въвеждат нови модели, разработени с помощта на едни от най-добрите дизайнери. Alpina са на челна позиция сред производителите на коледни продукти. Това отличие се дължи и на отличното качество на използваните PE, PVC и други материали.  

Елхите с марка „Аlpina” ще внесат топлина и уют. Те са идеалното решение за създаване на коледен дух във Вашия дом. Произвеждат се в различни размери от 120 до 180см. Клончетата имат възможност да се разклоняват и да се моделират в желания от вас вид.

 

Едно от предимствата на изкуствените елхи, е че след като отминат празниците, не се налага да чистите бодлички от килима.Красиви, стабилни, изключително реалистични, почти като истински и с подходящи размери за всеки тип помещение!

 

Ако искате красива зимна приказка, поръчайте на TopStoki.bg!

Няма добавени продукти в тази категория.