Меню
Количка

ПРОТИВ КЪРТИЦИ,СЛЯПО КУЧЕ,ПОЛЕВКИ

Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP48-10
Водоустойчив гел прогонващ къртици, полевки, мишки, съсели и видри   Гелът не съдържа вредни съставки и създава естествена бариера, като действа на обонянието на вредителите. Водоусточив е и не се отмива от дъждове и напояване.  Съставен е от натурални есенции (включително миризма на чесън). Тези ми..
24.08лв
Марка: GARDIGO Германия Модел: AV70072-10
Механичен капан за убиване на мишки-полевки, сляпо куче и къртици.Капана за полевки, сляпо куче и къртици е изключително ефективен и лесен за употреба. Капана се зарежда с едно движение просто издърпайте сусъка на горе до краен предел и капана за мишки полевки, сляпо куче и къртици е готов за у..
35.30лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3037-10
Капанът за къртици и унищожаване на сляпо куче е изработен от висококачествена, неръждаема, поцинкована стомана.Капанът се поставя в тунелите на къртиците и те като преминат през него той се задейства и ги унищожава моментално.Без вредни химични вещества.Начин на действие: Дръжките се стискат..
12.71лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3024-10
Капанът е изработен от висококачествена стомана и е алтернатива на химическите средства или токсични препарати.Капанът за къртици тип клещи е високо ефективен.Капанът е лесен за инсталиране, с дълги дръжки, които осигуряват безопасена работа.                           .                          ..
11.50лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3025-10
Капанът за къртици и унищожаване на сляпо куче е изработен от висококачествена, неръждаема, поцинкована стомана.Капанът се поставя в тунелите на къртиците и те като преминат през него той се задейства и ги убива моментално.Начин на действие: Примките, представляващи силни пружини се натискат над..
13.92лв
Марка: Silvandersson Sweden AB, Швеция Модел: AV150410-10
Подземен уред, работещ с батерии, за 1500 кв. м. e устройство за  прогонване на къртици, сляпо куче и други подземни гризачи, които причиняват загуби в градините. Също така прогонва и змии от периметъра на действие. Характерното за това устройство е това, че се използва мотор за генериране на механи..
56.85лв
Марка: GARDIGO Германия Модел: AV-70025-10
Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки за 700 кв.м. GARDIGO Имате ли проблем с къртици? Или проблем със сляпо куче? А с полевки?Устройството Gardigo прогонва подземни гризачи, чрез използване на кварцови честоти и вибрации. Перфектната електроника в комби..
64.00лв
Марка: Top Pest Модел: S110
Как работи Соларният уред против къртици, сляпо куче, мишки, плъхове, влечуги: Подземните гризачи и влечугите имат недоразвито зрение, но за сметка на това имат силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Соларния уред против гризачи и влечуги използва тази..
29.00лв 64.00лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)