Меню
Количка

ПРОТИВ КОТКИ И КУЧЕТА

Марка: Top Pest Модел: AV6022-10
CATWatch е водещ продукт в своята категория за Великобритания.  Произведен е във Великобритания и е единствения уред преминал успешно двугодишно научно проучване, проведено от от Кралското дружество за защита на птиците на Великобритания (RSPB - Royal Society for the Protection of Birds), за да ..
240.79лв
Марка: Concept Research, Англия Модел: AV6176-10
Pestfree е ултразвуков уред за прогонване на нежелани вредители (кучета, котки, зайци, лисици, белки) от Вашата градина.Недоловим за хората и безвреден за всички видове животни и птици. Възпира вредителите. Прогонва котки, кучета, лисици, зайци и белки в защитена зона. Компактен, стилен и мощен ..
117.37лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP05-10
Водоустойчив гел отблъскващ кучета и котки - 750 мл Готов за употреба.Водоустойчивия гел отблъсква домашни, бездомните кучета и котки от местата, които искате да защитите.Гела е под формата на оцветено желе, ароматизирано с етерични масла.Много дълготраен за предпазване на вази, саксии, цв..
23.96лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP72-10
Обезмерисител-концентрат, елиминира миризми от кучета, котки и др. домашни любимци. Приложим е за всички повърхности, замърсени с урина: тротоари, стени, външни врати, отпадъци, кучкарници, клетки, градини, алей, пътеки, врати, коридори и др. Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с ..
45.86лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AV3029-10
Шиповете са напълно безопасни за котки!Шиповете, отблъскващи нежелани котки, са идеални за огради и стени, парапети, тераси и др. По този начин защитавате Вашата собственост от преносители на бълхи и други болести.Шиповете са предназначени да причиняват дискомфорт, но без това да доведе до нар..
6.90лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)