Меню
Количка

Семейни игри

Марка: Top Stoki Модел: TYBG0000088N
Представяме ви информационно-образователна семейна игра, подходяща за всички членове на семейството, които са над 8-годишна възраст. С нея ще се отправите на виртуално околосветско пътешествие и да се разходите в едни от най-колоритните държави. Играта е произведена от PlayLand и е подходяща за до 4..
41.79лв
Марка: Top Stoki Модел: TYBG0000089N
Вълнуваща игра, която ще допадне на цялото семейство. Отправете се на околосветско пътешествие и посетете някои от най-известните държави на планетата – Армения, Аржентина, Бразилия, Германия, Великобритания, Индия, Израел, Франция, ЮАР и още много други. Играта е произведена от PlayLand и в нея мог..
30.79лв
Марка: Top Stoki Модел: TYBG0000090N
Забавна семейна игра, с която ще успеете да опознаете 28-те области в България и да получите кратка информация както за тях, така и за забележителностите им. Играта е произведена от компанията PlayLand и е подходяща както за деца над 8-години, така и за възрастни.Начало на играта:Πреди началото се и..
28.59лв
Марка: Top Stoki Модел: TYBG0000053N
Детето ви ще научи важни правила, които трябва да следва при движение по пътищата, забавлявайки се с играта „Безопасност“, произведена от PlayLand. Играта позволява на малчуганите да научат значението на пътните знаци, както и ограниченията, които участниците в движението трябва да спазват. В образо..
35.19лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0008702N
Забавна образователна игра, предназначена за малчугани над 5-годишна възраст, в която могат да вземат участие от 2 до 4 играчи едновременно. Целта на играта е участниците в нея да придобият ценни знания за пътните знаци като пешеходци или велосипедисти. Желателно е по време на игра да участва възрас..
30.79лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)