Меню
Количка

Игрални площадки и оборудване

Марка: Top Stoki Модел: TYTY0000361N
Градинска люлка със сенник, подходяща за дечица, навършили поне 6 месеца. Люлката е изработена в неутрален бежов десен, подходящ както за момичета, така и за момчета. Конструкцията ѝ е удобна и сгъваема, за да бъде максимално лесно поставянето ѝ в двора или градината. Максималното тегло, което може ..
77.00лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0000362N
Представяме ви компактна градинска люлка със сенник, подходяща за момченца и момиченца. Люлката е изработена в зелен десен, а конструкцията ѝ е удобна и сгъваема, за да бъде максимално лесно поставянето ѝ в двора или градината. Люлката е подходяща за деца на поне 6 месеца, а максималното тегло, коет..
77.00лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0000364N
Представяме ви компактна градинска люлка със сенник, изработена в розов, типично момичешки, десен. Люлката е снабдена със сгъваема конструкция, за да бъде лесно поставянето ѝ в двора или градината. Съоръжението е компактно и подходящо за деца на поне 6 месеца, като максималното тегло, което може да ..
77.00лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0000365N
Градинска люлка със сенник, подходяща както за момченца, така и за момиченца. Люлката е изработена със сгъваема конструкция, за да бъде лесно монтирането ѝ на двора или в градината. Съоръжението е изработено в ярки, пъстри цветове, които ще привлекат детското внимание и ще задържат интереса на малчу..
77.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)