Меню
Количка

Аксесоари за колички

Марка: Top Stoki Модел: TYTY0004104N
Детето ви ще бъде защитено при неочаквана промяна на времето, докато сте на разходка, с универсалния дъждобран, произведен от Chicco. Дъждобранът е изработен така, че да осигурява добра вентилация на въздуха в количката по време на използване. В задния край на аксесоара е разположено джобче, в което..
44.00лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0004109N
С дъждобрана за кошче за новородено, произведен от Chicco, бебчето ви ще бъде защитено дори при рязка промяна на времето. Дъждобранът е универсален и е подходящ за повечето кошчета за бебета. Има отвори, които осигуряват оптимална циркулация на въздуха.ВНИМАНИЕ!При вас пристига единствено аксесоарът..
38.49лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0004105N
Мекото и удобно зимно чувалче, произведено от Chicco, ще осигури на детето ви топлина и комфорт по време на студените дни. Чувалчето е универсално и е лесно за използване – необходимо е единствено да прекарате коланите на количката през прорезите му.Продуктът е подходящ за използване от дечица до 18..
119.90лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0004376N
Независимо дали пътувате с кола, самолет или влак, калъфът за количка Bag Me, произведен от немската компания Hauck, ще гарантира, че вашето бъги е здраво опаковано и предпазено. Изработен е от висококачествен и водоустойчив материал. Дръжката се регулира и може да носите чантата на рамо или в ръка...
54.89лв
Марка: Top Stoki Модел: TYTY0004016N
Представяме ви зимен комплект за детска количка, съвместим с Urban системата на Chicco. Комплектът пристига при вас, изработен в цвят, подходящ както за момиченца, така и за момченца, и включва:Сенник; Покривало за седалката с вътрешна част от мека, топла материя; Двулицева омекотяваща седалка за се..
196.90лв