Меню
Количка

МАСКИ, ШЛЕМОВЕ, ЗАЩИТА

МАСКИ, ШЛЕМОВЕ, ЗАЩИТА

Артикулите от тази категория се изчерпват бързо. 

Моля направете поръчка като се регистрирате в сайта ни.  

Доставяме до 2 работни, дни. Ако има забавяне ще Ви уведомим възможно най-бързо. 

Благодарим Ви за разбирането. 

Марка: 4goods Модел: 4200
Интензивно почистващ сапун  "Biofresh Protect" - комплект 2 бр.Почиства в дълбочина, нежно защитава кожата и оставя невероятно ухание след себе си. Подходящ е както за ръце, така и за тяло.Почистващият сапун "Biofresh Protect" дължи интензивното си действието на своя състав:Сребърна вода -..
12.00лв
Марка: 4goods Модел: аа32
Лосион за почистване на ръце и повърхности Лосион за дезинфекция на ръце и повърхности със силно действие. Убива 99,9% от всякакви вируси и микроби. Бъдете защитени, когато нямате възможност да измиете ръцете си. Може да се използва за почистването на повърхности, плотове, дръжки на врати и др...
39.00лв
Марка: 4goods Модел: аа29
ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ИЗМИВАНЕ 100 ml Лосион за почистване на ръце и повърхности Лосион за дезинфекция на ръце и повърхности със силно действие. Убива 99,9% от всякакви вируси и микроби. Бъдете защитени, когато нямате възможност да измиете ръцете си. Може да се използва за почис..
9.00лв
Марка: TopStoki Модел: KN95 m02
Маска за лице КN95 с активен въглен - за многократна употребаЦена на маска КN95 с активен въглен: 48 лв (в цената е вкл. филтър, допълнителни можете да закупите да си ги перете)Цена на допълнителен филтър: 12лв___Маска КN95: ДаСертификат: ДаЦвят: черенУпотреба: многократнаВъзможност да се мие, пере ..
48.00лв
Марка: 4goods Модел: н95
Маска за лице респиратор N95 Има много дезинформация за това как и кога да се използват маски, за да се предотврати разпространението на новия корона вирус. Това е най-добрата маска с най-висока защита при маските различни от противогазОсигурява до 95 % защита. Може да се носи до..
18.00лв
Марка: 4goods Модел: 6756
Неопреновa хигиеннa маскa за лице игиенна маска за лице за многократна употреба от неопрен.Удобен дизайн за максимално допустим комфорт. Налична в бялоВнимание: Необходимо е да имате няколко маски, които да сменяте на всеки 2 часа, ако Ви се налага по-дълъг престой във външна среда!Указани..
14.00лв
Марка: TopStoki Модел: Клапан
ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПАН DR. FREI размер L-XL предлагаме и по-малък размер за жени и деца. Маските се регулират удобно на две места отзад на главатаПриложение: Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихане, прахови частици и аерозоли. Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт..
14.00лв
Марка: TopStoki Модел: Клапан
ЗАЩИТНА МАСКА С КЛАПАН DR. FREI размер S-M предлагаме и по-голям размер за мъже Приложение: Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихане, прахови частици и аерозоли. Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени мест..
14.00лв
Марка: TopStoki Модел: FFP1
Хигиенна маска HFM е ЛПС от Категория I, осигурява защита FFP1 (маски от тип FFP1 филтрират 50% външния въздух).Хигиенна маска HFM-1 Регламент на ЕС 2016/425Категория I FFP1 NR-EN 149:2001+A1:20095 броя за 16 лвЗащитната маска създава физическа бариера при различни възд..
16.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)