Меню
Количка

КОЛЕЛА И ШЕЙНИ

Колела за баланс PUKY, известни и като велосипеди без педали PUKY представляват интересна алтернатива на класическите тротинетки. С тях може да въведете детето в света на движението още на възраст от 2 или 2,5 години, като същевременно ще го подготвите и ще развиете уменията му за следващия етап, когато ще подкара своя първи велосипед с педали.

Предимството на велосипедите без педали на PUKY е, че осигурявайки им сигурност, те неусетно и без всякакво напрежение развиват у децата чувството им за равновесие. Тази сигурност идва от постоянния контакт на детските крака със земята във всеки един момент – децата се усещат спокойни, защото разбират, че винаги могат да спрат и да стъпят на краката си.

Най-важното при избора на колело без педали е да се съобразите с височината на детето – основно правило е, че детето трябва да може да стъпва стабилно и с цяло стъпало с двете крачета, докато седи на седалката. Ако детето може да достига земята само на пръсти, то няма да се чувства стабилно и в безопасност на колелото.

STIGA произвежда широка гама от пластмасови модели детски шейни, подходящи за всяка възраст на децата и в различни атрактивни цветове.

С бестселъра STIGA Baby CRUISER, дори и най-малките ще могат да се насладят на пързалянето в снега – тя е предназначена за децата на възраст между 1 и 3 години.

Моделите PACER са класика – леката пластмасова шейна, каквато всеки си спомня от своето детство се предлага в няколко атрактивни цвята. С шейната PACER DUO, забавлението дори е умножено по две!

Моделите с кормило и спирачка SNOWPOWER също са изключително удобни и маневрени, с което лесно печелят симпатиите на децата.

А, за да сте подготвени винаги за незабравими снежни забавления, разгледайте и различните слаидери, които предлага STIGA – може да оставите един-два слаидери в багажника на колата, за да ги извадите в подходящия момент, дори и без да имате предварителна подготовка. Те са достатъчно големи и удобни за сядане, а някои от моделите могат да бъдат закачвани в редица, за да бъде още по-забавно спускането по заснежените хълмове!

Марка: Stiga Sweden Модел: 73-2311-05
Шейна с кормило SNOWRACER ULTIMATE PRO червенаПредставяме ви шейна с кормило SNOWRACER ULTIMATE PRO червена – с иновативната технология Curve Ski System и здрава стоманена рамка в червен цвят и пластмасови детайли в черен цвят. Тя има странични ски с върхове отпред и отзад, извит..
249.00лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)