Меню
Количка

Шведски шейни STIGA

STIGA произвежда широка гама от пластмасови модели детски шейни, подходящи за всяка възраст на децата и в различни атрактивни цветове.

С бестселъра STIGA Baby CRUISER, дори и най-малките ще могат да се насладят на пързалянето в снега – тя е предназначена за децата на възраст между 1 и 3 години.

Моделите PACER са класика – леката пластмасова шейна, каквато всеки си спомня от своето детство се предлага в няколко атрактивни цвята. С шейната PACER DUO, забавлението дори е умножено по две!

Моделите с кормило и спирачка SNOWPOWER също са изключително удобни и маневрени, с което лесно печелят симпатиите на децата.

А, за да сте подготвени винаги за незабравими снежни забавления, разгледайте и различните слаидери, които предлага STIGA – може да оставите един-два слаидери в багажника на колата, за да ги извадите в подходящия момент, дори и без да имате предварителна подготовка. Те са достатъчно големи и удобни за сядане, а някои от моделите могат да бъдат закачвани в редица, за да бъде още по-забавно спускането по заснежените хълмове!

Марка: As seen on TV Модел: М501
Втора употреба реновиран скутер 500W 1000W - чисто нова литиева батерияЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 36V, 12AH / Тегло: 3кг / ПРОБЕГ (км): 20-35*Батерията се продава с 1г. Гаранция-----------------------------------· 500W/1000W четков мотор· ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 36V, 12AH· Пробег с едно зареждане: 60-65 км· МАКСИМАЛНА..
1,499.00лв 1,599.00лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)