Меню
Количка

Top Valgus

Марка: Top Valgus Модел: V27
Цялостна защита за петата и при мазоли, чифт замозалепващи се.Мека подложка за задната част на ходилото. За мъжки и дамски обувки.Особено подходящи при токче над 4 см. Материал: дунапрен, полиестер,чифт Произведено в китай от yu can insole..
9.00лв
Goodnight Bunion чифт нощни шини за корекция на кокалче Goodnight Bunion чифт нощни шини за корекция на кокалче
-45 %
Марка: Top Valgus Модел: V01
Goodnight Bunion чифт нощни шини за корекция на кокалче  Модел 01Протектор и нощна ортеза за палеца на крака - 2 бр. в комплект Goodnight BunionНощните ортези са предназначени за хора с деформация на палеца Hallux Valgus. Това е деформация на ставата в основата на големия пръст на крака. Изкрив..
9.90лв 18.00лв
Sensiplast Немски разделители за палец от показалец с мембрана чифт
-25 %
Марка: Top Valgus Модел: V16
Разделителите за пръсти предотвратяват кожни раздразнения, като например образуване на пришки и мазоли при носене на тесни обувки. Предпазват увредената от брадавици, мазоли и/или кокоши трън кожа Намалява триенето благодарение на ергономичната подложка Предпазва възпалената тъкан и п..
18.00лв 24.00лв
Sensiplast Немски разделители при мазоли, пришки и тесни обувки чифт
-25 %
Марка: Top Valgus Модел: V18
Модел 18Sensiplast Немски разделители при мазоли, пришки и тесни обувки 2 бр (чифт)Разделителите за пръсти предотвратяват кожнираздразнения, като например образуване на пришки и мазоли при носене на тесни обувки. Предпазват увредената от брадавици, мазоли и/или кокоши трън кожа Намалява тр..
18.00лв 24.00лв
Ексфолиращи силиконови чорапи за многократна употреба. Премахва напукани пети Ексфолиращи силиконови чорапи за многократна употреба. Премахва напукани пети
-25 %
Марка: Top Valgus Модел: V20
Модел 20Силиконовите чорапки се използват за профилактика и лечение на напукани палци и пети, както и в комбинация с кремове за ексфолиране на мъртвата кожа. За гладки стъпала, ползвай пон едва пъти в годината по 14 дни. Действие : стимулира се кръвообращението и се подобрява микроциркулац..
18.00лв 24.00лв
Марка: Top Valgus Модел: V41
Марка: Hallux ValgusКат. номер: Комплект 41   Познато от нашата реклама. 10 години доволни клиенти.                                Комплект 41Стартов комплект от 1 бр ортопедична н..
48.00лв
Марка: Top Valgus Модел: V02
Новата ортопедична ортеза Toe Fix ден и нощ Марка: Hallux ValgusКат. номер: Модел 02Внимание: в опаковката има 1 бр ортеза която става за десен и ляв крак. Не са чифт, както повечето други ортези.ТЕКУЩА ПРОМОЦИЯДОСТАВИ СИ ТОВА УДОБСТВО Последно поколение ортеза при кокалче. С Тoe..
36.00лв
Марка: Top Valgus Модел: M8
Предпочитани дневни силиконови разделители за 3 пръста по избор от 1 до 3-ти или от 5-ти до 3-ти Разделителят за палеца и показалеца оказва благоприятно въздействие върху двата пръста на краката, в частност и третия среден пръст. Разделителите са подходящи за носене през деня. Могат да се ползв..
16.00лв
Разделители 3 чифта с подарък чифт Мемори стелки Разделители 3 чифта с подарък чифт Мемори стелки
-41 %
Марка: Top Valgus Модел: v12POD
Силиконови ортези, разделители за палец и показалец, намаляват болкатаНай-купуваната дневна ортеза, със силиконов разделител между палеца и показалеца!Силиконовите ортези ще се погрижат за комфорта при ежедневно ходене. Те ще намалят болката в кокалчето и/или мазола, който се образува при дефор..
27.00лв 46.00лв
Марка: Top Valgus Модел: AntiSnore
Силиконова ортеза Спри хъркането Nose clipNose Clip - силиконова щипка против хъркане с магнити Nose Clip - новият продукт против хъркане Силиконовата "щипка" NOSE CLIP облекчава хъркането при хора, чийто аспираторен тракт е блокиран от стената на носа и фаринкса. Тя спомага за отваряне на носната к..
12.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)