Меню
Количка

RiddeX Pest Repeller Бюджетен електронен уред за прогонване на гризачи и хлебарки

Доставка до 24 ч.
След потвърждение
Плати след преглед
Поискай преглед от куриера
RiddeX Pest Repeller Бюджетен електронен уред за прогонване на гризачи и хлебарки
Доставяме с ЕКОНТ
Топ цена
Този продукт има гаранция най-добра цена
  • Наличност: В наличност
  • Модел: S101
  • Тегло: 0.08kg
6.99лв
14.00лв
2 или повече 16.00лв
3 или повече 15.00лв
4 или повече 14.00лв

Поръчaите с регистрация , "бърза поръчка" за секунди 

НАЙ-НИСКА ЦЕНА  ДИРЕКТНО ОТ ВНОСИТЕЛ Нов модел 2020  


Ultrasonic Pest Repeller Electronic Insects Repellents Control Device MOUSE RES

Чули сте мишка или плъх. Видели сте повече хлебарки от обчайното и желаете да ги прогоните трайно?

Поръчаите още сега. Вземете 2 или 4 устройства на най-ниска цена и разположете по диагонал на охраняваните помещения, максимум по два уреда на помещение.

Пест Рипелър Ултразвуково Устройство За Борба с Вредители RiddeX 

Купете 2 или 4 броя - ще доставим бързо ( поръчки до 14:00 часа в работни дни се доставят на следващ ден до Еконтомат, офис на Еконт или адрес на клиента)

 Устройство за борба с Вредители RIDDEX 2020! Почти всеки от нас е имал неприятни ситуации, свързани с мишки, насекоми, хлебарки и други гризачи. Сега с уред против гризачи RiddeX 2020 можете да оставите тези моменти в миналото и да се наслаждавате наспокойствие и чистота в дома си, както и работното си място, защото тук Ви представяме Пест Рипелър Ултразвуково Устройство за Борба с Вредители RiddeX 2020 против хлебарки, плъхове, гризачи и други!


Той излъчва ултразвуков сигнал с променлива честота, която прогонва и защитва вашия дом от домашни вредители включително  мишки, плъхове, и повечето  гризачи. Това е 130 dB ултра звуков сигнал, който атакува нервната система на домашните вредители. Ултразвуковото устройство е изключително ефикасен, защото излъчва честота, която е вълнообразна т. е. променлива и така вредителите не могат да привикнат към нея.


Той е напълно безопасен за хората и домашните любимци,с изключение на: хамстери, морски свинчета, джербили и други домашни вредители гризачи! Ултразвуковото устройствo за борба с вредители RiddeX 2020 работи, когато се включи към електрическата мрежа, 

много икономичен, защото има почти нулева консумация на електричество.

За да достигне оптималния си ефект трябва да се използва поне 2 седмици не прекъснато. Този уред против гризачи,  е подходящ за помещения 10 до 20 кв.м.Има светлинен индикатор,светещ в зелено, когато работи.
  Riddex 2020 излъчва променлива ( вълнообразно ) честота, която не позволява на вредителите да свикнат с нея и по този начин се гарантира ефикасноста на уреда. Riddex 2020 e безопасен за хората  Уреда е най-ефикасен след 2-3 седмици непрекъснато ползване


ХАРАКТЕРИСТИКИ:


РАЗМЕРИ: 10 Х 6 Х 5СМ. RIDDEX 2020:

ИЗЛЪЧВА: 130DB УЛТРАЗВУКОВСИГНАЛ АТАКУВАЩА НЕРВНАТА СИСТЕМА НА ДОМАШНИТЕ ВРЕДИТЕЛИ. (не се чува от човешкото ухо и е мин. 30 пъти по-безвредно от сигнала на безжичната ви мрежа за интернет)

РАБОТНА ЧЕСТОТА: ОТ 30 KHZ ДО 65 KHZ 

Вносител : Етрейд системс  еООД

Доставка до офис на Еконт от 5 лв

търговска Гаранция 30 дни (подмяняме без да задаваме въпроси)

законова гаранция 24 месеца.

Поддръжка:
RiddeX не изисква никаква поддръжка. Използва се за неограничен период от време. Този уред може да бъде отворен лесно при употреба на натиск в определени точки. Без винчета - моля съхранявайте уреда далеч от деца. Малки части биха могли да бъдат погълнати от деца.  Почиства се внимателно при изкл. състояние със сух парцал. Не се разглобява. 

Как ще получим уреда/те:

Поръчки направени до 14:00 часа в работен ден, се доставят на следващ ден  до Еконтомат, офис на Еконт или по график до  адрес на клиента. 

Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.TopStoki.bg до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и доставка до 3 работни дни. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка и/или ако желаете да предплатите по банка или от каса на EasyPay можете да ни пишете email на topstoki@gmail.com или да се свържете с нас на телефон 0877111230  всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно куриерската им тарифа. 

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата! Ако някой цвят липсва, изпращаме сходен. 

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия)  КЛИКНИ ТУК


Бързо, лесно, удобно


Поръчай по всяко време (24/7/ 365) с бърза поръчка, поръчка по e-mail, чат или на телефон 0877111230.


Поръчай удобно с оператор всеки ден от 09:00 до 21:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите.


Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора.


Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0877111230.


Всички разговори се записват. Към всяка поръчка подготвена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.40 лв. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 

Ще добавим рекламен подарък към всяка поръчка на стойност по-голяма от 49 лв.

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 14 дни, стига да не е ползван, като попълните формата за рекламации долу в сайта или натиснете ТУК