Меню
Количка

Антибактериална антивирус Озонираща UV лампа, много силна за помещение до 30 кв.м

Доставка до 24 ч.
След потвърждение
Плати след преглед
Поискай преглед от куриера

www.topstoki.bg представя

Антибактериална антивирус озонираща UV лампа за помещение до 30 кв.м

Този артикул се продава много бързо!

Моля направете поръчката си - ще ви върнем обаждане да потвърдим кога ще доставим.


+Ултравиолетовата лампа е чудесен начин за дезинфекциране на помещенията в които живеете или работите.

+Ултравиолетовата светлина в съчетание с температура и отделения Озон унищожават бактериите и вирусите намиращи се в въздуха и полепнали по открити повърхности

+Лампата е подходяща за всякакъв вид помещения. Лампата ефективно унищожава 99.9% от познати вируси и бактерии намиращи се около нас и може да се използва в домове офиси гаражи промишлени помещения складове лекарски кабинети болници.

Не използва химикали и няма консумативи.


Как работи лампата ?

Излъчва силна ултравиолетова светлина която унищожава 99. 9% от вирусите и бактериите намиращи се във въздуха в помещение до 30 квадратни метра площ на действия уреда работи посредством излъчване на ултравиолетова светлина от източник 38 вата като успешно покрива стая с размер между 20 и 30 квадратни метра от зависимост от височината И разпределението в нея препоръчваме да поставите лампата по средата на помещението очакван ефект за помещения с горепосочените размери препоръчителното време на работа е около 30 минути може да усетите промяна в мириса на въздуха което е очакван ефект от ozon-ирането на въздуха- моля проветрете след  употреба.

Как да вкл. лампата :

натиснете бутона on-off на ключалката за да стартирате UV светлината ще се включи или изключи след като потвърдите че е лампата за дефект дезинфекция включена напуснете стаята за дезинфекция и затворете вратата след около 30 минути може да изключите лампата не гледайте в светлинния източник дори по време на включване и изключване след дезинфекция проветрете и ароматизирайте повече от 20 минути преди да влезете в стаята за дезинфекция преди да започнете работа с устройството Прочетете внимателно тази листовка не Поемаме отговорност за повреда на имущество на лица предизвикани от неспазване на инструкцията неправилно третиране или направени промени върху продукта всяка опаковка съдържа уреди инструкция за безопасност технически данни захранващо напрежение 220 волта на 50 херца мощност 38W. 

Инструкция за безопасност и предупреждения едно не гледайте директно източника на ултравиолетова светлина по време на работа на ултравиолетовата дезинфекционна лампа хората или животните и растенията трябва да напуснат мястото защото утре виолетовите лъчи могат да причинят еритема на кожата в дразнене на очите и конюнктив и дори по-сериозно физическо нараняване когато стерилизирате с лампата за Узунова ултравиолетова стерилизация изчакайте 20 до 30 минути след завършване и след което озонът вече се разложи напълно във въздуха няма да има остатъци и хората могат да влязат в зоната на стерилизация и да се отворят врати и прозорци трето този продукт не е водоустойчив моля не го Използвайте на открито или в близост до вода четвърто процеса на употреба повърхността на лампата за управлява дезинфекция трябва да се поддържа чиста нако на повърхността на тръбата на лампата се открият прах и масло моля избършете Яна време противен случаи това ще повлияе на стерилизационния ефектът от когато използвате дезинфекционна лампа за дезинфекция на въздуха в помещенията времето на експозиция трябва да бъде удължена когато Температурата в помещението е по трябва да бъде до 20 градуса до 40 градуса по Целзий 

Когато стерилизацията приключи извадете щепсела от захранването и го оставете на място недостъпно за деца с уреда работят само пълнолетни хора поради силно ултравиолетово осветление до 150 вата след продължителна работа на дистанционната лампа заобикалящата скоба горния гумен пръстен или металната обвивка на шасито леко ще се обезцветят което е нормално Не Използвайте лампата повече от 30 минути силната UV светлина може да повреди фоточувствителни бои и материали гаранция 12 месеца

Съгласно изискванията на ззп независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно този закон потребителят може да упражни правото си съгласно член 115 от ззп в срок от две години считано от доставянето на потребителската стокаНапишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.TopStoki.bg до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и доставка до 3 работни дни. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка и/или ако желаете да предплатите по банка или от каса на EasyPay можете да ни пишете email на topstoki@gmail.com или да се свържете с нас на телефон 0877111230  всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно куриерската им тарифа. 

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата! Ако някой цвят липсва, изпращаме сходен. 

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия)  КЛИКНИ ТУК


Бързо, лесно, удобно


Поръчай по всяко време (24/7/ 365) с бърза поръчка, поръчка по e-mail, чат или на телефон 0877111230.


Поръчай удобно с оператор всеки ден от 09:00 до 21:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите.


Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора.


Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0877111230.


Всички разговори се записват. Към всяка поръчка подготвена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.40 лв. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 

Ще добавим рекламен подарък към всяка поръчка на стойност по-голяма от 49 лв.

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 14 дни, стига да не е ползван, като попълните формата за рекламации долу в сайта или натиснете ТУК