Меню
Количка

НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.

НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
НЕМСКИ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ДУО ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И МРАВКИ GARDIGO ЗА 250 КВ. М.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 62317-10
69.00лв

НЕМСКИ Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки GARDIGO за ок 250 кв. м.

Устройството е за използване в едно помещение с площ до 250 кв. м. за прогонване на мишки, плъхове и мравки. 

Уреда има три мощни ултразвукови пиезо говорителя излъчващи ултразвукови честоти и компресирани импулсни вълни, способстващи за ефикасното прогонване на гризачите (мишки, плъховете) и пълзящи насекоми (мравки). Уреда е презназначен за вътрешно използване в дома.

Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1) Уред за прогонване на мишки и мравки DUO 250 кв. м. (1)

Диапазона на излъчване на уреда е между 35 000 - 70 000 Hz. 
Честотите излъчване на уреда се променят автоматично и постоянно и това спомага за непривикването на гризачите към уреда. И по този начин устройството е ефективно с години.

Резултът е напускане на помещението от гризачите. Ефектът се появява още с първото пускане на уреда, но в зависимост от населеността на гризачите максималния ефект се получава до 14 дни от включване на машинката.
Уреда трябва да работи непрекъснато, за да не се завърнат вече изгонените гризачи. 
Уреда не убива и не наранява мишките, плъховете и мравките, а само ги прогонва от охраняемата зона.
Уреда не действа срещу глухи вредители.
Уреда е безвреден за хора и животни.

Ултразвуков уред DUO GARDIGO за 250 кв. м. функции:
Уредът излъчва ултразвук в честотен обхват от 35000 до 70000 Hz. Честотите в ултразвуковия диапазон варират автоматично и се разпределят чрез двата високоговорителя в помещението. Промяната на честотите възпрепятства ефекта на привикване. Ударно-вълновите импулси се създават централно чрез един обособен генератор. Първоначално ултразвукът и импулсите се възприемат от животните несъзнателно, с течение на времето, обаче, стават много неприятни, тъй като високите тонове предизвикват неразположение, а импулсите – страх и безпокойство.

Пускане в действие 
Позиционирайте RODENT RAUS DUAL върху площта, която ще се обработва. Включете го в контакта и вкарайте щекера в специалния отвор върху задната част на апарата. Тъй като ултразвукът не е доловим за човешкия слух, апаратът има бутон за проба, разположен близо до входа за щекера. Когато той бъде натиснат в продължение на 2-3 секунди, Вие ще можете да чуете звук като от свирка, което показва, че устройството работи. Освободете бутона и устройството ще започне да работи автоматично. Позиционирайте RODENT RAUS DUAL върху площта, която ще се обработва. 

Технически характеристики на уреда MOUSE REPELLENT DUO:

Действа на вредителите: Мишки, плъхове и мравки
Захранване: 9 V DC / 200 mA (мрежов адаптер - включен в комплекта)
Превключвател с 4 функции


Честотен обхват: 35.000 - 70.000 Hz

Работна температура - 20 ° C до + 50 ° C при ≤ 90% R.H.
Размери на уреда: 14 см х 6,8 см х 8 см
Употреба: Вътрешна
Технология: Ултразвук и компресирани импулсни вълни
Площ на покритие: 250 кв.м за едно помещение
Гаранция: 24 м. 

Производител: GARDIGO, Германия

Внимание!

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. 

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.alfashop.bg  до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и изпращане в работен ден. Поръчки подадени след 14:00 часа остават за следващ работен ден. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9:00 до 15:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес на цена за пратка до 1 кг .

econt

  • Безплатна доставка над 200 лв за артикули до 4 кг 
  • До АПС на Еконт 4.50 лв
  • До офис на Еконт 5.10 лв  
  • До Адрес на цени ок 6.30 лв 
  • До малки населени места 7.80 лв 

Към горните цени се добавя 1.2 % наложен платеж, 0.2 % застраховка, 0.18 лв смс известяване и 0.20 лв за цена на плика . Пратките са с преглед и тест. 


Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!


Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 5 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на5 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия) alfashop.bg

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти! 

Поръчай 24/7/365 с бърза поръчка, поръчка по mail.чат,viber,или с sms на 0878974274

Поръчай удобно с оператор всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите на тел 0878974274.

Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора. Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0878974274.

Всички разговори се записват. Към всяка поръчка обработена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.90 лв.. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 


Пазарувайте продукти от www.alfashop.bg по твой избор за сума по-голяма от 49 лв. 

Харесай партньорската ни facebook страница ( натисни тук ) и добави подарък по твой избор от категория "Добави Подарък" Не важи за категория против вредители и авто мото спорт. 

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 30 дни, стига да не е ползван