Меню
Количка

KIDSKIT

Марка: KIDSKIT Модел: М001
Бебешко гърне Baby BugПрактично, удобно и функционално решение за създаване на хигиенни навици у децатаСъздаването на хигиенни навици у децата може да бъде дълъг и труден процес, в който родителите трябва да имат търпение и да запазят спокойствие. А, когато детето харесва гърнето си, това става дост..
29.90лв
Марка: KIDSKIT Модел: M003
Предпазна бариера за легло Sleep SafeОсигурете спокойствие и за детето си, и за Вас! Бариерата е подходяща както за легла с околоматрачна рамка, така и за легла без такава рамка.Здрава и безопасна бариера, която предпазва детето от падане докато спиОсигурява спокоен сън на детето, премахвайки опасно..
99.00лв
Марка: KIDSKIT Модел: М004
Столче за хранене Kids' Easy SeatНека цялото семейство се храни заедно на една маса – ще хареса на детето, ще хареса и на Вас!Удобно за детето, удобно и за Вас!Здраво, сигурно и безопасноПозволява да поставите детето да седне до всяка маса - удобно, сигурно и безопасноПодходящо за използване с повеч..
49.00лв
Марка: KIDSKIT Модел: М006
Удобно за детето, удобно и за Вас!Здраво, сигурно и безопасноУдобно и комфортно столче за храненеПодходящо за използване и вкъщи, и при пътуванеМожете да поставите детето да седне до всяка маса - удобно, сигурно и безопасноПодходящо за използване с повечето столове и масиЕргономичен дизайн със закръ..
89.00лв
Марка: KIDSKIT Модел: М005
Нека цялото семейство се храни заедно на една маса – ще хареса на детето, ще хареса и на Вас!Удобно за детето, удобно и за Вас!Здраво, сигурно и безопасноСгъва се компактно, с удобна дръжка за използване при пътуванеПозволява да поставите детето да седне до всяка маса - удобно, сигурно и безопасноПо..
68.00лв
Марка: KIDSKIT Модел: М007
Сушилник за биберони и шишета Kids' Easy DryerВъведете ред в кухнята и го поддържайте с този практичен аксесоар! Стерилизираните шишета и биберони могат да бъдат съхранявани сигурно и хигиенично на компактно пространство докато дойде момента да бъдат използвани отново.Практичен аксесоар независимо д..
24.00лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)