Меню
Количка

Магическа магнитна мрежа Magic Mesh против комари 90/210 луксозна лимитирана серия

Доставка до 24 ч.
След потвърждение
Плати след преглед
Поискай преглед от куриера

Мрежа за насекоми с магнитно закопчаване Magic Mesh луксозна лимитирана серия с 18 магнита, не както ментето с 16


С мрежа за насекоми с магнитно закопчаване Magic Mesh в дома ви ще прониква единствено свеж въздух, а буболечките, редом с досадните комари – ще останат отвън. Мрежата против комари и други насекоми е с удобен магнитен механизъм за затваряне, направена е от висококачествена здрава мрежеста тъкан и блокира гнусните вредители. Безвредна е за околната среда.
Влизайте и излизайте лесно, благодарение на 18-те магнитни закопчалки!
С Magic Mesh спестявайте нерви и пари, като същевременно е идеална за вашите домашни любимци – не е нужно да отваряте и затваряте след кучето и котката. Мрежата не остава следи по рамката на вратата и може да се монтира и демонтира където си пожелаете.
С тази оферта получавате магнитна мрежа с височина от 210 см и ширина от 90 см в луксозно качетво.

Много други търговци не могат да ви предложат луксозна мрежа. 

Търсете и другите разновидности : цветя, пеперуди, бяло, яерно

Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.TopStoki.bg до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и доставка до 3 работни дни. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка и/или ако желаете да предплатите по банка или от каса на EasyPay можете да ни пишете email на topstoki@gmail.com или да се свържете с нас на телефон 0877111230  всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно куриерската им тарифа. 

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата! Ако някой цвят липсва, изпращаме сходен. 

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия)  КЛИКНИ ТУК


Бързо, лесно, удобно


Поръчай по всяко време (24/7/ 365) с бърза поръчка, поръчка по e-mail, чат или на телефон 0877111230.


Поръчай удобно с оператор всеки ден от 09:00 до 21:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите.


Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора.


Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0877111230.


Всички разговори се записват. Към всяка поръчка подготвена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.40 лв. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 

Ще добавим рекламен подарък към всяка поръчка на стойност по-голяма от 49 лв.

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 14 дни, стига да не е ползван, като попълните формата за рекламации долу в сайта или натиснете ТУК