Меню
Количка

Pest eProtect против мишки, плъхове, мравки, хлебарки,дървеници с йонизатор на въздух.

Доставка до 24 ч.
След потвърждение
Плати след преглед
Поискай преглед от куриера

Уредът против насекоми Pest eProtect 5 в 1 съчетава 3 вида вълни: ултрасонарни, електромагнитни и йонни.

2 години гаранция 

Високо ефективният репелент против насекоми и гризачи е много лесен за използване. Трябва само да го включите в мрежата. Благодарение на неговите електровибрационни репелентни вълни, уредът против вредители Pest eProtect 5 в 1 помага против Хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, мишки, плъхове и други вредители. Направен от комбинация от пластмаса PC + ABS + PCB. Размери: прибл. 12,5 x 7 x 4,2 cм.

 

Уредът против вредители Pest eProtect 5 в 1 е с 3 LED функционални индикаторни лампи и мигаща нощна светлина, която може да се включи ръчно с натискане на копчето. Ако използвате светлинния сензор вместо това, той ще се включи автоматично в тъмното. Вибрационни интервали: ултрасонарна вълна: 1-4 секунди включване (0,5-2 секунди изключване) / магнитна вълна: 0,5-2 секунди включване (1-4 секунди изключване). Ултрасонарна вълна: 25,000 Hz. Мощност: 8 W.

Гаранция 2 години


www.pesteprotect.com


Напишете мнение Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.TopStoki.bg до 14:00 часа, автоматично се обработва и предава за опаковане и доставка до 3 работни дни. 

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка и/или ако желаете да предплатите по банка или от каса на EasyPay можете да ни пишете email на topstoki@gmail.com или да се свържете с нас на телефон 0877111230  всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

Доставяме с куриерска фирма Еконт Експрес съгласно куриерската им тарифа. 

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата! Ако някой цвят липсва, изпращаме сходен. 

Всички други общи условия (кликни вдясно от скобата за пълен текст на Общи Условия)  КЛИКНИ ТУК


Бързо, лесно, удобно


Поръчай по всяко време (24/7/ 365) с бърза поръчка, поръчка по e-mail, чат или на телефон 0877111230.


Поръчай удобно с оператор всеки ден от 09:00 до 21:00 часа. Пригответе си кой артикул поръчвате, негов код и цената му преди да се обадите.


Ако даден артикул е част от комплект или към него има подарък, уведомете оператора.


Всеки потребител се съгласява с нашите Общи Условия, Условия за доставка, GDPR и поверителност, преди да ни се обади на телефон 0877111230.


Всички разговори се записват. Към всяка поръчка подготвена от наш оператор се добавя такса в размер на 2.40 лв. При поръчка с регистрация тази такса отпада и магазина ни автоматично обработва заявката ви с минимална намеса на човешки ресурс. 

Ще добавим рекламен подарък към всяка поръчка на стойност по-голяма от 49 лв.

Можете да ни върнете всеки един продукт в рамките на 14 дни, стига да не е ползван, като попълните формата за рекламации долу в сайта или натиснете ТУК