Меню
Количка

Procter Bros Ltd - Англия

Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AV3454-10
Това е капан произведен въз основа на най-съвременните "интелигентни" електронни постижения. Когато мишката навлиза в електронния капан примамена от храната (стръвтa),  и докосне  елекрическите изводи се получава затваряне на електрическата верига, която убива на мишката мигновено. Устройството рабо..
75.90лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3023-10
Това е капан произведен въз основа на най-съвременните "интелигентни" електронни постижения. Когато плъх влезе в електронния капан, примамен от храната (стръвта)  и докосне електрическите изводи се получава затваряне на електрическата верига, която убива плъха мигновено. Устройството работи с четири..
174.90лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3037-10
Капана е изработен от висококачествена, неръждаема, поцинкована стомана. Капанът се поставя в тунелите на картиците и те като преминат през него той се задейства и ги убива моментално. Без вредни химични вещества. Начин на действие: Дръжките се стискат с ръка, заключващия щифт се прехвърля над едн..
11.55лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3024-10
Капанът е изработен от висококачествена стомана и е алтернатива на химическите средства или токсични препарати. Капанът за къртици тип клещи е високо ефективен. Капанът е лесен за инсталиране, с дълги дръжки, които осигуряват безопасена работа.                           .                          ..
10.45лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3002-10
В борбата с вредителите това е един много мощен капан, който е лесен за употреба. Този капан е изграден от здрав метал. Многогодишнотото му действие и  чувствителния му механизъм, е това което го прави много ефективен капан. · Лесен за използване · Дълготрайна метална конструкция · Възможност з..
3.85лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3003-10
Изработен от здрав метал с дългогодишно действие. Лесен за употреба и с чувствителен механизъм,което го прави много ефективен капан. Предимства: · Лесен за използване · Дълготрайна метална конструкция · Възможност многократна употреба · Мощно действие Размери: 85 мм/ 150 мм Експресна доставка до о..
7.15лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3025-10
Капанът е изработен от висококачествена, неръждаема, поцинкована стомана. Капанът се поставя в тунелите на къртиците и те като преминат през него той се задейства и ги убива моментално. Начин на действие: Примките, представляващи силни пружини се натискат надолу и се застопоряват от заключващия щи..
12.65лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3010-10
Многохващащият капан има за цел да улови и задържи до 4 мишки едновременно, без да им навреди. На входа има клапан, който се задейства след влизането на мишката и не й позволява да излезе, което позволява на повече мишки да влязат и да се хванат. - Входния тунел служи за привличане на мишки, за да..
15.40лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3029-10
Шиповете са напълно безопасни за котки! Шиповете, отблъскващи нежелани котки, са идеални за огради и стени, парапети, тераси и др.  По този начин защитавате Вашата собственост от преносители на бълхи и други болести. Шиповете са предназначени да причиняват дискомфорт, но без това да доведе до нар..
6.27лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)