Меню
Количка

ПРОТИВ КОТКИ И КУЧЕТА

ПРОТИВ КОТКИ И КУЧЕТА

Марка: Concept Research, Англия Модел: AV6022-10
CATWatch е водещ продукт в своята категория за Великобритания.   Произведен е във Великобритания и е единствения уред преминал успешно двугодишно научно проучване, проведено от от Кралското дружество за защита на птиците на Великобритания (RSPB - Royal Society for the Protection of Birds), за да се..
218.90лв
Марка: Concept Research, Англия Модел: AV6176-10
Pestfree е ултразвуков уред за прогонване на нежелани вредители (кучета, котки, зайци, лисици, белки) от Вашата градина. Недоловим за хората и безвреден за всички видове животни и птици. Възпира вредителите. Прогонва котки, кучета, лисици, зайци и белки в защитена зона. Компактен, стилен и мощен с ..
106.70лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP05-10
Водоустойчив гел отблъскващ кучета и котки - 750 мл   Готов за употреба. Водоустойчивия гел отблъсква домашни, бездомните кучета и котки от местата, които искате да защитите. Гела е под формата на оцветено желе, ароматизирано с етерични масла. Много дълготраен за предпазване на вази, саксии, цв..
21.78лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP71-10
Обезмерисител, елиминира миризми от кучета, котки и др. домашни любимци Готов за употреба. Приложим е за всички повърхности, замърсени с урина: тротоари, стени, външни врати, отпадъци, кучкарници, клетки, градини, алей, пътеки, врати, коридори и др. Обикновено кучетата и коткита са склонни ..
21.56лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP72-10
Обезмерисител-концентрат, елиминира миризми от кучета, котки и др. домашни любимци. Приложим е за всички повърхности, замърсени с урина: тротоари, стени, външни врати, отпадъци, кучкарници, клетки, градини, алей, пътеки, врати, коридори и др. Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват ..
41.69лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP75-10
Соларен електронен ултразвуков апарат с ултразвукови вълни и LED светкавица за прогонване на кучета и котки, на площ от 100 кв. м   Соларният електронен ултразвуков апарат за прогонване на кучета и котки работи със слънчеви батерии.  Той работи в два режима: регулируеми ултразвукови променлви сиг..
97.90лв
Марка: Mondo Verde - Италия Модел: AVREP02-10
Спрей прогонващ нежелани кучета и котки Готов за употреба. Приложим е за всички външни повърхности - дворове, алей, пътеки, външни врати, коридори и др. Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с изпражненията си местата вече замърсени от други кучета и котки, но благодарение ..
21.45лв
Марка: Procter Bros Ltd - Англия Модел: AVK-3029-10
Шиповете са напълно безопасни за котки! Шиповете, отблъскващи нежелани котки, са идеални за огради и стени, парапети, тераси и др.  По този начин защитавате Вашата собственост от преносители на бълхи и други болести. Шиповете са предназначени да причиняват дискомфорт, но без това да доведе до нар..
6.27лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)