Меню
Количка

ГРИЖА ЗА КРАКАТА

Марка: As seen on TV Модел: BAD173
Автоматична водоустойчива пила за пети Step PediЧувствате умора в краката си и петите ви са груби и напукани?Забравете за многобройните скъпи кремове и процедури! Имаме за вас едно невероятно решение и това е автоматичната водоустойчива пила за пети Step Pedi.Тя ще се превърне във вашия верен и неза..
58.12лв
Електрически нагревател за крака Електрически нагревател за крака
Изчерпан
Марка: As seen on TV Модел: BAD62
Електрически нагревател за крака Вие сте от хората, които живеят в недостатъчно отоплено помещение? Всеки път, когато докоснете пода краката ви измръзват? Или докато стоите на компютъра ви е писнало от студените ходила? Ако сте видели своите проблеми в по- горе описаните, значи продължавайте да чете..
43.04лв
Марка: As seen on TV Модел: BAC62
Новите компресивни чорапи които Ви представямеса идеални за носене както през топлите така и презстудените дни на годината. Теспомагат за намалянето на дискомфорта,умората и отичането на краката. Чорапите облекчатав болката в краката.Спомагат за оросяването и ограничават неприятната миризма. Подходя..
10.80лв
Марка: As seen on TV Модел: BAE60
Компресивни чорапи за разширени вени с цип Прекарвате дълго време в седнало положение. Пътувате дълго и продължително. Бременна сте. Тогава сте се сблъсквали с оттоците и подуването на краката. Това е често срещано оплакване и при мъжете и при жените.  Не оставяйте проблема да се з..
13.34лв
Марка: As seen on TV Модел: BAD160
Ортопедични подложки за ходила Comfy Feet  Ако имате извити или много извити ходила , Comfy Feet е правилният продукт за Вас. Подложките за ходила облекчават болката в краката чрез притискане и поемане на напрежението , а Вие чувствате облекчението още в първите минути. Чрез подлатената си ..
9.55лв
Удобен силиконов сепаратор за крака 3 в 1 Удобен силиконов сепаратор за крака 3 в 1
П Р Е Д К У П И
Марка: As seen on TV Модел: BAD46
 Удобна четка за крака за баняМъчение ли е за вас всеки път, когато трябва да измиете ходилата си в банята? Може да ви се струва смешно, но тази четка за крака може да бъде животоспасяваща за трудноподвижни хора, такива с наднормено тегло, проблеми с кръста и възрастни. С цел да ги улесним ние ..
28.13лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)